Vosí úlky

9. prosince 2012 v 13:01 | "ta co dokáže zničit i bílkovou polevu"
Vždycky jsem byla magor do vaření.
To, že mi to nejde, nechme starnou, tohle je chyba čistě těch... receptářů.
Co je sakra "cukroví dejte do vyhřáté trouby"? :D Jsem začátečník, potřebuju vědět, na kolik stupňů přesně. Mám to odhadnout. No, dobře, typnu to. A kolik minut že se to má péct? Noo, sleduj to. A co třeba uvést, jestli "cukr" je moučkový, nebo normální? Samozřejmě že moučkový, prý. Já vím, že většina lidí, co peče, jsou zkušení a umí to odhadnout, ale není třeba začátečníkům trochu pomoct? :D No to je fuk, každopádně jsem dělala vosí úlky, co jsem jedla naposled před... pěti lety? A nikdy jsem je neměla ráda. Jsou strašně sladké. Uvidíme, co se z nich vyvine. :D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Puff Puff | Web | 9. prosince 2012 v 14:57 | Reagovat

No, já raději nepeču vůbec... nedopadlo by to dobře :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama